SERVICE AV VERKSTEDUTSTYR

SERVICE AV VERKSTEDUTSTYR.

Vi har serviceteknikere klar for å hjelpe deg med ditt verkstedutstyr. Trenger du reparasjon, ombygging, service eller deler kan vi hjelpe deg. 

Serviceavtale

En serviceavtale fra oss sikrer kontinuitet i årskontrollene av verkstedutstyret. Vi registrere hva slags utstyr som skal kontrolleres, og hvilken måned dette ønskes utført. Vi kommer hvert år, uten at Ditt verksted behøver å tilkalle oss.

Statens lovverk forlanger skriftlige avtaler, som avklarer hvilket utstyr serviceavtalen omhandler, samt tidspunkt for kontroll, og ansvarlig firma som kontrollerer.

Bilutstyr Nor AS er opptatt av å levere mer enn et stempel i boken. Vi er opptatt av at utstyret faktisk er kontrollert og vedlikeholdt innenfor årlig sikkerhetskontroll. En årlig serviceavtale som blir utført av kvalifiserte serviceteknikere sparer vedlikeholdskostnader over tid, samt ivaretar kravene til trygghet for de som jobber med verkstedutstyret.

Akkrediteringsbevis (ISO 17025)

Bilutstyr Nor AS ønsker å være en solid partner for våre kunder i årene som kommer og er akkreditert for kalibrering etter ISO 17025. Dette krav ble gjort gjeldende 1.7.2015 og stiller strenge krav til oss som kalibreringsorgan. Dette medfører også endringer i forhold til bruk, vedlikehold og dokumentasjon av utstyr som verkstedene vil måtte ta inn over seg i mindre og større grad. Bilutstyr Nor AS kan bistå med kurs og dokumentasjon vedrørende vedlikehold og dokumentering av dette iht fabrikantenes anvisninger.

Klikk her for  laste ned vårt akkrediteringsbevis (ISO 17025)

Management System Certificate (ISO 9001:2015)

Klikk her for  laste ned vårt Management System Certificate (ISO 9001:2015)

Akkreditert kalibrering

Bilutstyr Nor AS tilbyr akkreditert kalibrering ihht. kravene i Norsk standard ISO 17025.

Utstyr som er pålagt akkreditert kalibrering iht. ISO 17025 er utstyr som brukes i forbindelse med PKK-EU kontroll:

  •  Bremsetester
  •  Røykgassmålere
  • 4-gassmåler
  • Retardasjonsmåler
  • Lysjusteringsapparat
  • Trykkmanometer

Hvis utstyret ikke brukes til PKK, er man ikke pålagt akkreditert kalibrering, kun standard kalibrering.

Hva er akkreditert kalibrering?

Akkreditert kalibrering iht. ISO 17025 innebærer flere målepunkter på apparatet/maskin som kalibreres for å dekke hele apparatets/maskinens måle område. I tillegg tas det flere repetisjoner pr. målepunkt for å sikre linjæritet på målingene.

Det er nå pålagt gjennom ISO 17025 et tydelig skille mellom kalibrering og evt. innjustering og service. Dette betyr at man må utføre kalibrering på apparatet først, deretter evt. Innjustering og service (hvis behov/ønskelig) deretter må apparatet kalibreres på nytt for godkjenning.

Alle våre metoder for akkreditert kalibrering er testet og validert før de benyttes ute hos kunde. Dette for å sikre korrekte testresultater på ditt apparat/maskin.

Usikkerhetsberegning

I tillegg til lesbare måleresultater, dokumenteres faktorer som kan, men ikke må, påvirke måleresultatene på apparat/maskin ved kalibrering. Disse faktorene blir lagt inn i et usikkerhetsbudsjett som regner ut hvor nøyaktig måleresultatet er. Kilder som kan bidra til usikkerhet er referansematerialer, metoder og utstyr som brukes, miljømessige forhold, egenskaper og tilstanden på objektet som kalibreres og tekniker som utfører kalibreringen.

Kalibreringsavtale

Bilutstyr Nor AS tilbyr kalibreringsavtaler på akkreditert kalibrering iht. ISO 17025. 
 
Vi kan utføre akkreditert kalibrering på bremstester, trykkmanometer, røykgassmåler, avgassmåler, retardasjonsmåler og lysjusteringsapparat. Vi vil skille mellom utstyr som krever akkrediter kalibrering iht. ISO 17025 og annet utstyr som man ønsker kalibrering/årlig kontroll.

TA KONTAKT MED:

LURER DU PÅ NOE?

Bilutstyr Nor AS har engasjerte og dyktige ansatte som står på for at du skal få den beste opplevelsen når du besøker oss. De fleste hos oss har lang erfaring innen bilbransjen. Hvis du trenger råd innenfor vårt fagområde, er det bare å spørre oss.  Vi skal gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli superfornøyd. 

SEND OSS NOEN ORD

Vi ser frem til å høre fra deg.

FINN FREM TIL OSS

Klikk på kartet for å åpne Google Maps

5 + 3 = ?

Follow a manual added link

KONTAKTINFO

St. Olavs gate 147, 9407 Harstad
(+47) 77 01 87 00
post@bilutstyrnor.no

ÅPNINGSTIDER

Man-Fre: 08:00-16:30
Lør: 10:00-14:30
Søn: Stengt

© Kopirett – Bilutstyr NOR AS | Design by PRO:Scanmark AS