VÅR HISTORIE

VÅR HISTORIE.

Bilutstyr Nor AS ble startet i November 1999. etter samtaler med Jan A Olsen som da drev Jan A Olsen AS. Stig og Arne Kvanli jobbet da i Bilsentret Kvanli & Co som var en Esso Stasjon i sentrum av Harstad. Vi ble anbefalt av vår far som hadde aksjer i Jan A Olsen på den tiden til å overta dette firmaet som var veldrevet og hadde potensiale å bli enda større.

Ved nyetablering av Bilutstyr Nor AS var aksje fordelingen 50% Stig og 50% Arne Kvanli. I 2002 solgte vi hver 10% av aksjene til Jann Erik Georgsen. Han er en nøkkel person i firmaet som vi oppdaget tidlig. Det var viktig å ha han på laget inn i fremtiden.

Bilutstyr Nor AS overtok butikken 02.01.2000. Da var omsetningen i Jan A Olsen ca. 12 millioner. I dag 20 år etter er vi kommet til 40 millioner. Det har vært en rivende utvikling på alle plan. Vi har 4 avdelinger inne hos oss. Bilxtra butikk, lakk, service/kalibrering og verksted utstyrs salg. Bilutstyr Nor har pr. i dag 10 Bilxtra verksteder som vi server. Våre kunder skal alltid oppleve at de har en samarbeidspartner som jobber hard for å fremme deres interesser.

I dag er vi 13 fulltids ansatte i Bilutstyr Nor AS og er et solid selskap. Dette er viktig for å skape tygge arbeidsplasser og et sted å trives.

VÅR FILOSOFI

Sterk tro på dyktige mennesker 

Bilutstyr Nor skal være symbolet på sunn fornuft, folkelighet, usnobbethet og dyktighet. I Bilutstyr Nor er det ikke flaut å gjøre ting enkelt – det er genialt. 

Vi fokuserer på gjennomføringsevne. Det som besluttes skal gjennomføres. Vi setter ting ut i livet og skaper ikke unødvendig arbeid for hverandre. Bilutstyr Nor organiseres på en slik måte at distansen mellom beslutning og gjennomføring blir kortest mulig. Vi vil drive effektivt med fokus på de oppgavene vi skal gjennomføre. Vi behandler medarbeidere, leverandører, samarbeidspartnere og kunder på en ordentlig måte, gjør de rette tingene, morer oss og arbeider hardt. 

Vår ledelsesfilosofi er verdibasert ledelse. 

Verdibasert ledelse i Bilutstyr Nor er å bygge store mennesker som skaper handling gjennom tillit. 

HVA SIER VÅRE KUNDER.

Topp service på gutta når vi skulle bytte til ny bilstereo. Kan anbefales på det varmeste. De utførte mer enn 5 stjerner. 🙂

Emil Karoliussen

Utrolig bra service, flinke og hjelpsomme gutter som er er blid! Tommel’n opp for en slik bedrift. 😀

Ann-Karin Knutsen

Glimrende service! 🙂

Leif-Børre Lind

God service fra fine folk! 🙂

Tommy Gjerdin

Bra service, bra priser og bra folk! 🙂

Odd-André Loe

Alltid villig til og finne løsninger på forespørsler. Alltid topp service. Anbefales! 🙂

Leif-Arne Johansen

KONTAKTINFO

St. Olavs gate 147, 9407 Harstad
(+47) 77 01 87 00
post@bilutstyrnor.no

ÅPNINGSTIDER

Man-Fre: 08:00-16:30
Lør: 10:00-14:30
Søn: Stengt

© Kopirett – Bilutstyr NOR AS | Design by PRO:Scanmark AS